Blog list

De Schapen adviseur neemt u alle zorg uit handen

bron: https://raaktmedia.nl/bedrijven/de-schapen-adviseur-neemt-u-alle-zorg-uit-handen/

Roland Hoogendonk 36 is al van kleins af aan betrokken bij het verzorgen en grootbrengen van schapen, hij is opgegroeid op de boerderij in Petten en het is hem dus met de paplepel in gegoten. Roland besloot dan ook enige tijd terug zijn hobby uit te laten groeien tot zijn eigen bedrijf schapenadviseur.nl, samen met zijn vriendin Karin Kleef 35 die hem hierin dus ondersteunt. Alles wat met een schaap te maken heeft draait hij zijn handen niet voor om. Bij Roland kan je terecht voor het helpen verzorgen van de schapen, zoals de vacht, hoeven, dracht, gezondheid en noem het maar op. Roland komt niet alleen bij de boeren op de boerderij maar ook bij de hobby houders van schapen, kinderboerderijen en dierenparken. 

Hij is ook officieel dealer van Litams, Rumenco, Crystalyx en Farmsense. Roland werkt dus ook met hoogwaardige voedingssupplementen en hij is zelfs in te schakelen voor het maken van een echo om te bepalen of het schaap drachtig is en ongeveer hoe lang, ook mestonderzoek voert hij uit om te controleren op schadelijke bacteriën of wormen in de mest van het schaap. U leest het goed, voor de zorg van uw schapen of andere herkauwers bent u aan het goede adres bij Roland Hoogendonk. Betrouwbaar en eerlijk advies is wat u van hem kan verwachten. Dromen heeft Roland vol op, zo hoopt hij snel een apotheek te gaan openen in de Polder speciaal voor grote herkauwers. In deze omgeving is hier veel vraag naar en door al de kennis die Roland in de loop der jaren heeft opgedaan is dit een uitstekende aanvulling op zijn al bestaande bedrijf.

Maar ook wilt hij heel graag in de loop van de tijd een eigen boerderij hier in de polder met schapen, runderen en alpaca´s en noem maar op. En dan bij de boerderij een eigen winkel beginnen met louter natuurlijke producten, zoals schapenijs, melk, kaas, groente, fruit en nog veel meer. Ze zijn hier stiekem samen al een klein beetje mee begonnen door middel van hun tweede bedrijf Theesty, maar over dit bedrijf kunt u in de loop van de tijd meer gaan lezen via Raakt Media. 

Wilt u meer informatie over Roland zijn bedrijf of heeft u zijn hulp/advies nodig, schroom niet hij helpt u graag en ten alle tijden. Roland kunt u bereiken via het mobiele nummer: 06-57742576 of mail naar info@schapenadviseur.nl