Over ons

Mijn naam is Roland Hoogendonk 36 jaar en al van kleins af aan ben ik betrokken bij het verzorgen en grootbrengen van schapen, ik ben opgegroeid op de boerderij in Petten en het is mij dus met de paplepel in gegoten. Ik besloot dan ook enige tijd terug mijn hobby uit te laten groeien tot mijn eigen bedrijf schapenadviseur.nl, samen met mijn vriendin Karin Kleef 35 die mij hierin ondersteunt. Alles wat met een schaap te maken heeft draai ik mijn handen niet voor om. Ik kan u helpen met het verzorgen van de schapen, denk hierbij aan de vacht, hoeven, dracht, gezondheid en noem het maar op. Ik kom niet alleen bij de boeren op de boerderij maar ook bij de hobby houders van schapen, kinderboerderijen en dierenparken. 

Tevens ben ik ook officieel dealer van Litams, Rumenco, Crystalyx en Farmsense. Wij werken dus ook met hoogwaardige voedingssupplementen en ben ook in te schakelen voor het maken van een echo om te bepalen of het schaap drachtig is en ongeveer hoe lang, ook mestonderzoek voeren wij graag voor u uit om te controleren op schadelijke bacteriën of wormen in de mest van het schaap. U leest het goed, voor de zorg van uw schapen of andere herkauwers bent u bij ons aan het juiste adres.
Betrouwbaar en eerlijk advies is wat u van ons kunt verwachten.


Toekomst


.Dromen heeft Roland vol op, zo hopen wij snel een apotheek te kunnen openen in de Polder speciaal voor grote herkauwers. In deze omgeving is hier veel vraag naar en door al de kennis die we hebben opgedaan in de loop der jaren. is dit een uitstekende aanvulling op ons al bestaande bedrijf.

Eigen boederij

Maar ook willen wij in de loop van de tijd een eigen boerderij hier in de polder met schapen, runderen en alpaca´s en noem maar op. En dan bij de boerderij een eigen winkel beginnen met louter natuurlijke producten, zoals schapen ijs, melk, kaas, groente, fruit en nog veel meer.

Roland Hoogendonk